HOME

Aruba Comfort Apartments

Zoekt u een appartement om uw vakantie of zakelijke reis zorgeloos door te brengen Aruba Comfort Apartments bied u diverse 1 en 2 slaapkamer appartementen aan.
Aruba Comfort Apartments is gesitueerd in een rustige omgeving en bestaat uit 15 comfortabele appartementen. Het is een genot om uw vakantie op het tropische paradijselijke eiland Aruba door te brengen.
Het complex is zo gelegen in Aruba Noord dat het strand op 5 minuten afstand ligt waar u tevens de grote shopping malls vindt en diverse restaurants. Oranjestad is ongeveer 10 minuten rijden maar ook per bus te bereiken.

Elk appartement is voorzien van een keuken en voorzien van airconditioning, handdoeken en beddengoed. Onze huishoudster komt elke 3ᴱ dag het appartement schoonmaken en elke 2ᴱ dag vindt u schone handdoeken in uw appartement.
Het appartement is tevens voorzien van een flatscreen lcd tv met kabel aansluiting en u kunt gebruik maken van de uitstekende wifi verbinding.

Mocht u willen reserveren klik dan op de reserveren knop u wordt dan naar onze booking pagina geleid deze is zo ingericht dat u uit diverse mogelijkheden kunt kiezen ook is er een optie om een auto erbij te boeken. U kunt ook natuurlijk even kijken op onze auto verhuur site waar u meerdere modellen aantreft die niet in onze combo pakketten zitten.

Bij Aruba comfort Apartments kunt u er zeker van zijn dat wij er alles aan doen om uw droomreis naar het tropische eiland Aruba, waar op de kentekens ONE HAPPY ISLAND i.p.v. NL staat, een onvergetelijke en aangename ervaring wordt.
Maak ook gebruik van onze kennis van het eiland wij kunnen u tips geven omtrent bezienswaardigheden maar ook trips en strandjes of restaurants aanbevelen.

 

 

vakantie appartement verhuur aruba aruba goedkoop vakantie boeken Aruba vakantie appartement huren aruba
vakantie appartement aruba goedkoop vakantie appartement huren aruba aruba vakantie appartement met zwembad

 

Webhosting, Design en Onderhoud door  webhost4all

vakantie appartement verhuur arubavakantie appartement verhuur aruba

error: Content is protected !!